Karin Eikenberg | Fotografie

 

Je herkent dit vast:

- op de foto gaan, een mooie shoot van jezelf of met je dierbaren, het zit al een tijdje in je hoofd. Maar het vinden van de juiste fotograaf, er tijd voor vrij maken, het inplannen. Daar blijft het dan een beetje ophangen. En ja ach dan heb je straks die foto's..wat dan...

of

-  je zou nog eens graag terug willen, even kijken bij bv je oude school, of bij het huis waar je geboren bent, waar je droom werkelijkheid is geworden. Even terug in je eigen tijdslijn. Om gewoon te voelen, te ruiken en te zien.

of

-  een mijlpaal wordt bereikt, in de privé sfeer of zakelijk. Jij hebt de mooie taak om een passend en persoonlijk cadeau te bedenken. Een cadeau of eigenlijk een geschenk wat zo mogelijk een blijvende herinnering geeft. Een geschenk wat puur is. 

of

-  je ouders ( of opa en oma) worden steeds ouder. Graag wil je de tijd soms even stil zetten. Weer even (klein) kind zijn. Samen dat moment hebben, elkaar in de ogen kijken, voelen en zien. 

of

-  zakelijke foto's, een moetje. Voelt veelal ongemakkelijk.  Maar het hoort erbij en je wilt toch laten zien wie je bent, zakelijk, puur en op je gemak.

Hoe zou het dan voor je zijn om: 

- met je ouders | grootouders samen op de foto te gaan. Een moment samen, samen aan de koffie en de thee, of samen puzzelen. Foto's terugkijken van toen, lachen, herinneringen ophalen. Deze kleine maar bijzondere momenten van samen, vast te laten leggen.

of

- echt terug te gaan in de tijd. Die down memory lane te ervaren. Je eigen levenspad. Weer even te voelen hoe het ook alweer was bij je oude school, sportclub, de plek waar je trouwde en noem ze maar op. En dan juist dat gevoel, die herinnering vast te laten leggen. Met de foto's vertel je je verhaal. 

of

- tegen de juiste fotograaf aan te lopen bij wie je heel graag op foto shoot wilt gaan. Omdat je het jezelf en je dierbaren gunt. Deze foto's van jezelf een goed gevoel geven een leuke herinnering voor jou en een belangrijk moment was om vast te laten leggen. 


 Want een foto vangt de schoonheid van het leven ! 

Website by Tomston